Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş tarhana görmek

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, karlı işlere gireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş tarhana gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana kurutmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana içmek zengin bir hayat sürüleceğine, kişinin başarılarının artacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yaş tarhana yemek geçiminin yerinde olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine yorulur.

Rüyada tarhana hamuru yapmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalet etmektedir.

Rüyada sütlü tarhana görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yüzünün hep güleceğine, evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana pişirmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments