Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağının koptuğunu görmek

Rüyada dudağının koptuğunu görmek

Rüyada dudağının koptuğunu görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada dudağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada bir erkekle dudaktan öpüşmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağın uçukladığını görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kızı dudağından öpmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada rujlu dudak görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dudağında kıl çıktığını görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments