Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağın uçukladığını görmek

Rüyada dudağın uçukladığını görmek

Rüyada dudağın uçukladığını görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada dudağın uçukladığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Rüyada dudağının uçukladığını görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, önünün kapanacağına, moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada dudak uçukladığını görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağı uçuklamak işinde çok ilerleyeceğine, bol dua edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada dudaklarının uçukladığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada dudak uçuklamak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Rüyada dudağın uçukladığını görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada dudakları uçuklamak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma tabir olunur.

Rüyada uçukladığını görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments