Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnında sivilce görmek

Rüyada alnında sivilce görmek

Rüyada alnında sivilce görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, duygularının karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnında sivilce gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Rüyada alnında sivilceler görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnında sivilce görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnında sivilce çıktığını görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada burundan sivilce sıkmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, bol muhabbette kalacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Rüyada memede sivilce görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek zor durumda kalınacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya yorulmaktadır.

Rüyada büyük sivilce görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarında sivilce görmek işindeki verimliliğinin artacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments