Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duasının kabul olmadığını görmek

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duasının kabul olmadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, dertlerine derman bulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalettir.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, para ve makam sahibi olacağına, gönlünce bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, adını işiyle duyuracağına, tüm keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments