Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duanın kabul olmasını görmek

Rüyada duanın kabul olmasını görmek

Rüyada duanın kabul olmasını görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duanın kabul olmasını gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, işlerinde başarılı olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek işinde dar boğaza gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, verimin her geçen gün artacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments