Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duanın kabul olduğunu görmek

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet eder.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet eder.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments