Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duanın kabul olmadığını görmek

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, işlerin yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olmadığını gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işarettir.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek evi yoksa ev alacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments