Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duasının kabul olduğunu görmek

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada duasının kabul olduğunu gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek yaşamın kolaylaşacağına, kazancın yetmez olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek alım gücünü yitireceğine, rakipsiz hale geleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments