Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doyana kadar yemek yemek

Rüyada doyana kadar yemek yemek

Rüyada doyana kadar yemek yemek kudret ve hikmet sahibi olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada doyana kadar yemek yemek gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Rüyada doyana kadar yemek yemek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabaha kadar ağlamak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada ona kadar saymak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, borçların sonlandırılacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Rüyada dize kadar suya girmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret eder.

Rüyada boğazına kadar suya girmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments