Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına kadar suya girmek

Rüyada boğazına kadar suya girmek

Rüyada boğazına kadar suya girmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalettir.

Rüyada bele kadar suya girmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dize kadar suya girmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada beline kadar suya girmek iyi huylar edineceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada dize kadar denize girmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye alamet etmektedir.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dize kadar kar görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments