Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüştüğünü görmek

Rüyada dövüştüğünü görmek

Rüyada dövüştüğünü görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bilincin artacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Rüyada dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Rüyada dövüşenleri görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, iyi geçineceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hastalıkların iyileşeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövüş izlemek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işaret eder.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek kötü sözler duyulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dövüşten kaçmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments