Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüşenleri görmek

Rüyada dövüşenleri görmek

Rüyada dövüşenleri görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada dövüşenleri gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Rüyada dövüş görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövüş horozu görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada dövüşme görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada dövüş izlemek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi dövüşü görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövüş etmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz dövüştürmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments