Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada öküz dövüşü görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dövüş izlemek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek dövüşü görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dövüşenleri görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kavga dövüş görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kavga dövüş etmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments