Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ineklerin dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulur.

Rüyada dövüş horozu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kısmetinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet eder.

Rüyada at dövüşü görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Rüyada dövüştüğünü görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada köpek dövüştürmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dövüşten kaçmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada horoz dövüşü görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments