Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dövüştüğünü görmek

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada kavga dövüş görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada dövüştüğünü görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kedi dövüşü görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine delalettir.

Rüyada dövüşçü olmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dövüş ettiğini görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet eder.

Rüyada boğa dövüşü görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments