Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört tane kedi görmek

Rüyada dört tane kedi görmek

Rüyada dört tane kedi görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört tane kedi gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek başa iş açacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört tane kedi görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç tane kedi görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane kedi görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalettir.

Rüyada birkaç tane kedi görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet eder.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments