Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek hırpalanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi elde etmek için bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane yavru köpek görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birkaç tane kedi görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç tane kedi görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, evlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada dört tane kedi görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, itibarın sarsılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments