Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane beyaz kedi görmek

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerinin biteceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane beyaz kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada birkaç tane kedi görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına delalettir.

Rüyada iki tane kedi görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatının düzene gireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek saygınlık kazanacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç tane kedi görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dört tane kedi görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, söz sahibi olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments