Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane kedi görmek

Rüyada iki tane kedi görmek

Rüyada iki tane kedi görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hayal kırıklığına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına inanılır.

Rüyada iki tane kedi gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet eder.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek elindeki malların gideceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, hak yolunu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört tane kedi görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada birkaç tane kedi görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada üç tane kedi görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sorunların ortadan kalkacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işaret eder.

Rüyada iki tane kedi görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments