Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane kedi görmek

Rüyada üç tane kedi görmek

Rüyada üç tane kedi görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç tane kedi gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalettir.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Rüyada iki tane kedi görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada dört tane kedi görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, isyan edeceğine yorulur.

Rüyada üç tane kedi görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet eder.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Rüyada birkaç tane kedi görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, çaresiz kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments