Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birkaç tane kedi görmek

Rüyada birkaç tane kedi görmek

Rüyada birkaç tane kedi görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birkaç tane kedi gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Rüyada birkaç tane kedi görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada birkaç tane yüzük görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden birkaç tane görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada birkaç tane köpek görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birkaç tane at görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada birkaç tane örümcek görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada birkaç tane bebek görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet eder.

Rüyada birkaç tane ölü görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments