Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek borçlarının hafifleyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulur.

Rüyada iki tane kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek işinin gücünün rast gideceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek problemlere çözüm bulunacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane yavru köpek görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine inanılır.

Rüyada birkaç tane kedi görmek kazancının da aynı oranda artacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet eder.

Rüyada dört tane kedi görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, güzel bir evliliğe, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulur.

Rüyada üç tane kedi görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada iki tane kedi görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments