Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanızda gerekebilir.

Rüyada babasının mezarını açmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın mezarını açmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı açmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığı açmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Rüyada mezarı açmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada mezarın üstünü açmak el üstünde tutulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments