Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donuna büyük abdest yapmak

Rüyada donuna büyük abdest yapmak

Rüyada donuna büyük abdest yapmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet eder.

Rüyada halıya büyük abdest yapmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoda büyük abdest yapmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments