Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini donuna yapmak

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, işsiz kalmaya, karlı işler yapacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak kazancındaki verimliliğin artacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline büyük abdest yapmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine büyük abdestini yapmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, tatsızlık olacağına yorulur.

Rüyada herkesin içinde büyük abdest yapmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments