Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest almak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak eşyaların yenileneceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalet eder.

Rüyada cami avlusuna girmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin avlusunda namaz kılmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada camii avlusu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments