Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dönen merdiven çıkmak

Rüyada dönen merdiven çıkmak

Rüyada dönen merdiven çıkmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ruhen güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada dönen merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yokluğa düşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dönen merdiven çıkmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kısmet alacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments