Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin merdivenlerini çıkmak

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin merdivenini çıkmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle merdiven çıkmak başarı kaydedeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü merdiven çıkmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments