Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven yukarı çıkmak

Rüyada merdiven yukarı çıkmak

Rüyada merdiven yukarı çıkmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, rahat edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin aşılacağına delalettir.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, fakirliğinin biteceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak insanlara iyilik yapmaya, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments