Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik merdivenden çıkmak

Rüyada dik merdivenden çıkmak

Rüyada dik merdivenden çıkmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sorunlarının son bulacağına, kendisini korumaya alacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, prestij sahibi olunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Rüyada dik merdiven çıkmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada dik merdivene çıkmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kafa dinleyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dik merdivenden çıkmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenden inmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments