Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, ticaretinin açılacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulur.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak işlerin büyük kazanç getireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments