Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina dikmek

Rüyada bina dikmek

Rüyada bina dikmek o kapıyı kapatacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sorunların atlatılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalettir.

Rüyada bina dikmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada bina dikmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah etek dikmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, elindeki malların gideceğine alamet eder.

Rüyada saksıya biber dikmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, şansının artacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada muz ağacı dikmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada mezara fidan dikmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada toprağa dikmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü dikmek içinin ferahlayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek maddi olarak çok rahat olunacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments