Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bina inşaatı görmek

Rüyada yeni bina inşaatı görmek

Rüyada yeni bina inşaatı görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yeni bina inşaatı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yeterince ilgilenmemeniz ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, içinin de rahat edeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat halinde bina görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat halinde yüksek binalar görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada bina inşaatı görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kişinin başarılarının artacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaat bina görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaatlı bina görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine alamet eder.

Rüyada yeni yapılmış inşaat görmek isteklerinin yerine geleceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments