Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü anne baba görmek

Rüyada ölü anne baba görmek

Rüyada ölü anne baba görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü anne baba gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Rüyada ölü anne ve baba görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, riske atılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada anne babayı ölürken görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulur.

Rüyada ölü anne babayı görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ölü anne baba görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babayı kaybetmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ayrıldığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalettir.

Rüyada ölmüş anne ve babayı görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, büyük paralara sahip olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments