Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma almaya gitmek

Rüyada dondurma almaya gitmek

Rüyada dondurma almaya gitmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada dondurma almaya gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Rüyada dondurma almaya gitmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma almaya çalışmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada şeker almaya gitmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat almaya gitmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, makam edineceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada çay almaya gitmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yuva kuracağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada halı almaya gitmek geçiminin güçleşeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt almaya gitmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments