Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet almaya çalışmak

Rüyada kıyafet almaya çalışmak

Rüyada kıyafet almaya çalışmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, çözümlere kavuşacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çocuk sahibi olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada kıyafet almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kıyafet almaya çalışmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulur.

Rüyada ev satın almaya çalışmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vize almaya çalışmak huzur dolu günler geçireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak büyük üzüntüler olacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Rüyada uçak bileti almaya çalışmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada pasaport almaya çalışmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dondurma almaya çalışmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments