Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma aldığını görmek

Rüyada dondurma aldığını görmek

Rüyada dondurma aldığını görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, anne baba duası alacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, başarılı adımlar atılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma aldığını gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada dondurma aldığını görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine yorulur.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada sade dondurma görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz dondurma görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine yorulur.

Rüyada kışın dondurma yemek tüm sıkıntıların giderileceğine, kazancının bereketleneceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına tabir olunur.

Rüyada çilekli dondurma almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma hediye almak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments