Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli dondurma almak

Rüyada çilekli dondurma almak

Rüyada çilekli dondurma almak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada çilekli dondurma almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Rüyada çilekli dondurma almak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, işlerine dört elle sarılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada çilekli dondurma yemek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yeni işler yapılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle dondurma yemek onun kıymetini her daim bileceğine, güzel haberlerin alınacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada bademli dondurma yemek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birine dondurma vermek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurmalı baklava yemek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, günaha gireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada dondurma kesmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments