Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma satın aldığını görmek

Rüyada dondurma satın aldığını görmek

Rüyada dondurma satın aldığını görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, ancak yılmayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurma satın aldığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada dondurma satın aldığını görmek neşesine kavuşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada dondurma satın almak hem geleceğinin güzel olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada dondurma aldığını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada şeker satın aldığını görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işaret eder.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada yatak satın aldığını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments