Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sade dondurma görmek

Rüyada sade dondurma görmek

Rüyada sade dondurma görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada sade dondurma gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada sade dondurma görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada sade dondurma yemek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sade bir gelinlik giymek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sade kahve pişirmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet eder.

Rüyada sade ekmek yemek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sade yağ görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sade gelinlik giymek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sade düğün görmek ilim irfan öğreneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments