Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı dondurma görmek

Rüyada çikolatalı dondurma görmek

Rüyada çikolatalı dondurma görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işsizin iş bulacağına, müşterilerinin çoğalacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı dondurma gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada çikolata dondurma görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kızgınlıkların geçeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dondurma satın almak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karışık dondurma görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, kimden akıl soracağına inanılır.

Rüyada sıcak dondurma yemek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vanilyalı dondurma yemek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalettir.

Rüyada ölüden dondurma almak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments