Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kışın dondurma yemek

Rüyada kışın dondurma yemek

Rüyada kışın dondurma yemek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, başarılarının artacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Rüyada kışın dondurma yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada kışın dondurma yemek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kışın karpuz yemek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kışın erik yemek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada kışın üzüm yemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışın kiraz yemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza yorulmaktadır.

Rüyada kışın karpuz görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, malvarlığının artacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kışın kar yağdığını görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına inanılır.

Rüyada kışın kiraz görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments