Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dondurma görmek

Rüyada beyaz dondurma görmek

Rüyada beyaz dondurma görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dondurma gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz dondurma yemek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz dondurma görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada renkli dondurma yemek hastalıklarının son bulacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma aldığını görmek her zaman hak ettiğini alacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada dondurmak yemek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada cevizli dondurma yemek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Rüyada dondurmalı pasta görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments