Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dona pislemek

Rüyada dona pislemek

Rüyada dona pislemek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, girişimlerde bulunacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dona pislemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Rüyada dona pislemek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Rüyada orta yere pislemek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada evi pislemek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altını pislemek hayatını yoluna koymaya, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağına pislemek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sokak ortasına pislemek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, hayırlı bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa pislemek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments