Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak ortasına pislemek

Rüyada sokak ortasına pislemek

Rüyada sokak ortasına pislemek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayallerine ulaşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sokak ortasına pislemek gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada sokak ortasına pislemek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada yol ortasına pislemek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorunların aşılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta yere pislemek çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada evin ortasına pislemek faturaların biriktikçe birikeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada sokağa pislemek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine inanılır.

Rüyada sokak ortasına tuvaletini yapmak kolaylığa kavuşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokak ortasında yıkanmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada çocuğun pislediğini görmek büyük başarılara imza atılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments