Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don giymemek

Rüyada don giymemek

Rüyada don giymemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada don giymemek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Rüyada başkasının donunu görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada don satın almak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada don almak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş ekmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada don dikmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada donla kalmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah don giymek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu don yıkamak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments