Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don satın almak

Rüyada don satın almak

Rüyada don satın almak böylelikle yüzünün güleceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada don satın almak gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada don satın almak sorunların atlatılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada erkek donu görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada donmuş deniz görmek onun yolundan ayrılmayacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada donmuş ırmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada don giydirmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada donan deniz görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayır ve bereketin artmasına tabir olunur.

Rüyada kendini don atlet görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments