Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu don yıkamak

Rüyada boklu don yıkamak

Rüyada boklu don yıkamak rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, günah işleyeceğine, mal ve para kazanılacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada boklu don yıkamak gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada boklu don yıkamak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet eder.

Rüyada boklu don görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada don yıkamak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada boklu tuvalet yıkamak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, üzüntü duyacağına, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boklu bebek yıkamak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada boklu bez yıkamak kafa karışıklığından sıyrılacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına tabir olunur.

Rüyada boklu çamaşır yıkamak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada boku yıkamak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments