Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don almak

Rüyada don almak

Rüyada don almak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada don almak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada donunu kaybetmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada donu düşmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz don görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Rüyada don değiştirmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu don yıkamak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına yorulur.

Rüyada donup kalmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalet eder.

Rüyada donmuş şelale görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski don görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yol göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments